Často kladené otázky
Ve své výrobně používám zásadně pravé máslo, vejce, šlehačku, značkové čokolády světových výrobců, vanilku z Madagaskaru.
Nepoužívám žádné rostlinné ani ztužené tuky, jakékoli nahrážky a polotovary.
Na jednu porci dortu se počítá 150-250 g.
Proto na oslavu s:
1) 30 lidmi bude potřeba v průměru asi +- 6 kg dort.
2) 50 lidmi bude potřeba v průměru asi +- 10 kg dort.
Váha je pouze orientační, protože záleží na tom, zda váš dort bude pouze celý krémový, potahovaný nebo ve tvaru 3D.
Vždy ráda poradím a pomůžu s výběrem dortu k vaší plné spokojenosti. Orientační cenu budete proto vědět vždy předem.
Cena dortu je odvozena individuálně dle použitých surovin, náročnosti, modelaci ozdob a vynaloženému času.
Každý dort je originál. Dort je předáván na dortovém tácu v dortové krabici a jejich cena je připočítána.
Možnost upečení dortu ve tvaru čtverce, srdce, podkovy, osmihranu, oválu, slzy, květu, klíče, aj.
Základní tvar dortu může být čtverec, srdce, podkova, osmihran, čtyřlístek, ovál, slza, květ, klíč a mnoho dalších forem.
Převážejte dorty nejlépe v kufru auta nebo na podlaze, v létě s klimatizací.
Dorty uchovávejte v krabici v chladničce do 6 °C a spotřebujte do 48 hod od převzetí.